Mindful Walk

Ben jij er klaar voor?
EVBalans | MIndfulrun

Mindful Walk cursus

Ben jij na een lange ochtend achter je beeldscherm, waar je online in je eentje hebt zitten vergaderen, ook toe aan een fijne Lunch Break? Lekker naar buiten om daar een frisse neus te halen en je werk even los te laten. Even geen deadlines, taken, projecten en andere opdrachten waar je aan moet werken… Ga dan samen met je collega’s of team met mij mee voor een Digital Mindful Lunch Walk! Ieder apart en toch samen een uurtje uit je hoofd, in je lijf, nieuwe energie opdoen om daarna weer fris, fruitig én met focus aan de slag te gaan.

Wil jij ook meer energie en minder stress?

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Mindfulrun4kids

Mindfulness voor kinderen, een veelgehoorde term en terecht: want hoe welkom is het dat kinderen kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? 

Ook is bewegen goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van een kind. Kinderen houden van klimmen, rennen en ontdekken.

Waarom

Mindful Run 4 Kids workshops staan voor de combinatie van mindfulness en bewegen.  Met als resultaat: betere focus, meer positieve energie, meer bewustzijn, betere prestaties (ook op school) en meer ontspanning.

Mindful Run 4 Kids ‘Een 4-weekse Actief-, Beweeg- en Mind programma pm het hoofd leeg te maken maar waar fun een grote rol in speelt

 

Mindful Walk? Zweverig?

Die vragen heb ik de afgelopen dagen veelvuldig gekregen, nadat ik had gepost dat ik vanaf nu ook Gecertificeerd "Mindful Walk Instructeur" ben.

Het is verre van zweverig en voor iedereen! Werken aan een gezond leefpatroon, letten op je ademhaling en die altijd weten toe te passen ook als je niet aan het wandelen bent.

Leven van je hoofd naar je hart, volg maar je hart want dat klopt!


Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. Het is een unieke combinatie van wandelen, mindfulness, en ademhalingstechnieken.

Je leert hierbij op een hele leuke en laagdrempelige manier technieken die jou meer in het hier en nu brengen, beter naar je gevoel te luisteren en hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.  En het mooie van de cursus is dat je dat niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.


5-weekse cursus

De 5-weekse Mindful Walk cursus die je kunt volgen, heeft als doel om jou beter te laten ademen, waarbij je meer uit je hoofd en in je lichaam komt, met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE"!

Het brengt je meer in verbinding met jezelf en je gaat ervaren wat de kracht van de natuur en de werking van het buiten zijn jou oplevert.

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel:
“MINDER STRESS, MEER ENERGIE EN GEMAKKELIJKER LOPEN”


Het resultaat van Mindful Walk

Meer energie
Andere manier van ademhalen
Minder stress
Uit je hoofd naar je hart

CRKBO register - EV Balans

Herman Kuijkstraat 15-22
4191 AH Geldermalsen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 51293720