Skip to main content

Cacao ceremonie

Een echte zachte hartopener

Cacaobliss ceremonie

De kracht van cacao en plantmedicijn

CacaoBliss is een een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men CacaoBliss noemt iets van de laatste jaren.

 Echt een geweldige nieuwe ontwikkeling dus!

Hoewel elk CacaoBliss recept uniek is kun je er vanuit gaan dat de basis altijd draait om één of meerdere psilocybine-houdende planten, de MAO remmer Caapi, en natuurlijk cacao waar de naam vandaan komt. Aan die basis ingrediënten worden vaak Vele kruiden toegevoegd, denk dan aan planten die speciale locaties in het energieveld stimuleren zoals Bobinsana, medicinale paddenstoelen zoals Reishi of planten die een mannelijk of vrouwelijk karakter ondersteunen. De Cacao Bliss zoals wij hem geven heeft meer dan vijfentwintig ingrediënten.

Het mooie van CacaoBliss zit hem in het zachtaardige karakter. Je kunt op de diepste lagen van je wezen werken maar je voelt je nooit alsof je in een achtbaan zit en keihard aan het werk moet. CacaoBliss doet daarin denken aan een zachte en luchtigere Ayahuasca. Het medicijn kent wel echt zijn eigen specialiteit wat vooral door de Cacao komt, wat bekend staat als een hart opener. Als je denkt “Cacao eet ik vaak zat en er gaat helemaal niets open” dan kan dat kloppen. 

Commerciële cacao en rauwe onbewerkte cacao liggen zo ver van elkaar dat je het haast als andere substanties kunt zien. Los daarvan is het ook zo dat hoewel je een klein chocolaatje eet als je met CacaoBliss aan de gang gaat je merkt dat – dankzij de ondersteunende elementen – het toch echt echt het hart open zet als nooit tevoren.

Psilocybine-paddestoelen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en blijken zeer effectief als een moderne behandeling voor een reeks psychische gezondheidsproblemen zoals; stress, verdriet, depressie, angst, verslaving, negatief zelfbeeld en PTSS.

Ik raad een CacaoBliss ceremonie aan voor mensen die graag met Plant Medicijnen willen werken maar het spannend vinden, voor mensen die diepe trauma’s hebben en niet gelijk met sterkere Medicijnen aan de slag willen, mensen die klachten hebben door een serotonine tekort, depressieve gevoelens, behoefte aan verruiming van jouw bewustzijn, zoeken naar antwoorden op levensvragen, of voor mensen die graag met een zachte en vrouwelijke teacher werken. Laat je overigens niet misleiden, ondanks het zachte karakter van dit Medicijn heb ik indrukwekkende genezing meegemaakt. Ook qua inzichten doet Cacao Bliss niet onder voor sterkere Medicijnen. 

Daarnaast verzorg ik ook maandelijks ook Emotional Release Workshops waar ik op zowel lichaamsgericht (BRTT®) als met Breathwork (TRB®) diepe lagen mogen bereiken. (zonder plantmedicijn)

Ceremonie of individueel?

Naast een ceremonie in groepsverband is het ook mogelijk om een 1-op-1 ceremonie, psilocybine therapie of begeleid microdoseringstraject onder begeleiding te ondergaan. 

Kenmerken van de Cacaobliss

  • liefdevol en vrouwelijk

  • Een echte hart-opener!

  • Door Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe genezing mogelijk

  • Kan ondanks de zachtheid enorm diepe lagen bereiken

  • Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

Groepssessie

CacaoBliss met max 6 personen 

Kosten: € 55

Individuele cacaorceremonie met innerlijkkind werk

Intake

3 uur durende ceromie

begeleiding klankschalen

Kosten € 195,-

Cacaoceremonie samen

Een intieme cacaoceremonie 

Kosten € 95,00 per persoon


Aanmelden Cacaoceremonie in een groep?

Jouw investering tijd 3.5 uur
Kosten € 55

Alle bedragen zijn inclusief BTW

27 mei 2024 is de volgende optie

Aanmelden:

https://www.evbalans.nl/component/eventbooking/events/cacaobliss-breathing-27-05-2024

Vergoed door zorgverzekeraar
Kosten voor familieopstellingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar uit de Alternatieve middelen, voor meer informatie verwijs ik je graag naar je eigen zorg verzekeraar.

Betalingsvoorwaarden
Annuleren, verzetten of vergeten van een sessie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur vóór de gemaakte afspraak. Daarna zal de gehele sessie in rekening worden gebracht