Skip to main content

Klankbad sessie Try Out

Genieten van de rust in combinatie van klankschalen, feng gong, regenstok en cabalonga.
Klankschalen hebben een ontspannend effect doordat ze een verscheidenheid aan harmonische boventonen produceren.
 
Deze tonen kunnen alfagolven in de hersenen opwekken, wat leidt tot directe ontspanning en kalmte in zowel de hersenen als het zenuwstelsel. Normaal gesproken produceert het brein bètagolven tijdens de waaktoestand, maar bij blootstelling aan klankschalen kunnen deze golven vertragen, waardoor het gemakkelijker wordt om een meditatieve staat te bereiken.
 
Het interessante aan klankschalen is dat hun effecten bijna universeel zijn, ongeacht of iemand erin gelooft. Geluidsgolven zijn trillingen die zich door lucht en water kunnen verplaatsen, en aangezien ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat, kunnen deze trillingen niet alleen gehoord maar ook gevoeld worden. De trillingen van klankschalen kunnen daarom de cellen in ons lichaam masseren, wat kan helpen bij het loslaten van eventuele blokkades die zorgen voor onrust of fysieke klachten. Dit kan worden beschouwd als een innerlijke massage die een diepgaand ontspannend effect kan hebben.
 
Maandag 6 mei kan jij erbij zijn in een kleine setting van 6 personen.
 
🍀Waar:Tricht
🍀Investering: 25 Euro
🍀Resultaat: ONTSPANNING
Aanmelden via whatsapp 0651293720 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenement-informatie

Startdatum 06-mei-2024 19:30
Einddatum 06-mei-2024 21:00
Sluitingsdatum 05-mei-2024 12:00
Max. deelnemers 6
Registered 1
Aantal plaatsen 5
Prijs per persoon €25,00
Locatie Locatie Tricht

Wij accepteren geen inschrijvingen meer