Skip to main content

Stilte Wandeling

 
Onrust ervaren in tijden waarin veel gebeurt en verandert en we continue ‘aan’ staan door de moderne technologie kun. Te midden van al deze drukte vormt de natuur een baken van rust. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven.
Buiten in de frisse, gezonde lucht 2 uur langzaam wandelen in stilte. Oefeningen om je hoofd tot rust te krijgen. Inzichten om meer ontspannen in het leven te staan. Je onderdompelen in de herstellende atmosfeer van de natuur met de metaforen in de natuur. Weer in verbinding komen met je lijf. Het is fijn om even stil te staan en je innerlijke rust te ervaren, te kijken hoe jij je ruimte inneemt en te vertrouwen op hetgeen jij de wereld te bieden hebt met jouw unieke palet aan kwaliteiten
Onder mijn begeleiding verbind jij je weer met de natuur en met jouw ware natuur. We wandelen in het heerlijke gebied van Mariënwaerdt te Beesd.
Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust en kracht te blijven staan. Je krijgt diverse uitnodigingen aangereikt. De inzichten kun je direct erna toepassen, thuis of op je werk.
 
Je kunt deelnemen voor € 17,50,- per wandeling.
🟢 Start om 13.00 uur
🟢 Waar parkeerterrein Pannenkoekenbakker.
🟢 Thee met wat lekkers neem ik mee.
Ontspannen met inzichten en een glimlach weer naar huis.
Wil jij dit mee, aan melden via link of stuur een appje🍀.

Evenement-informatie

Startdatum 25-april-2024 13:00
Einddatum 25-april-2024 15:00
Max. deelnemers 8
Registered 14
Aantal plaatsen 0
Prijs per persoon €17,50
Locatie Stapelbakker

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren