Skip to main content

Stilte Wandeling

 

Buiten in de frisse, gezonde lucht 2 uur langzaam wandelen in stilte. Oefeningen om je hoofd tot rust te krijgen. Inzichten om meer ontspannen in het leven te staan. Je onderdompelen in de herstellende atmosfeer van de natuur met de metaforen in de natuur. Weer in verbinding komen met je lijf. Het is fijn om even stil te staan en je innerlijke rust te ervaren, te kijken hoe jij je ruimte inneemt en te vertrouwen op hetgeen jij de wereld te bieden hebt met jouw unieke palet aan kwaliteiten.

In onze hectische, sterk verbonden wereld is stilte een waardevol goed geworden, een zeldzaam juweel dat we vaak over het hoofd zien. Maar wat als ik je vertel dat stilte veel meer is dan alleen de afwezigheid van geluid? Het is een krachtige bondgenoot op je reis naar innerlijke rust, zelfontdekking en welzijn.

**De helende kracht van Stilte:**
Stilte biedt een helende omgeving voor onze overgestimuleerde zintuigen. In die stilte kunnen we ontsnappen aan de voortdurende stroom van prikkels en geluiden om ons heen, waardoor ons brein de kans krijgt om te rusten en te herstellen.

**Een pad van zelfontdekking:**
In de stilte vind je de ruimte om naar binnen te keren, weg van de chaos van de buitenwereld. Het is een moment van zelfreflectie waarin je de mogelijkheid hebt om je gedachten te ordenen, je gevoelens te begrijpen en diep in jezelf te kijken. Stilte opent de deur naar zelfontdekking en bevordert een dieper begrip van wie je werkelijk bent.

**De verbinding met de natuur:**
Stilte wordt vaak het sterkst ervaren in de natuur, wanneer we de tijd nemen om te luisteren naar het gezang van vogels, het ruisen van bladeren of het kabbelende water. Hierdoor ontstaat er een verbondenheid met onze omgeving. De natuurlijke stilte omhult ons als een zachte deken, waardoor we één worden met de wereld om ons heen.

Onder mijn begeleiding verbind jij je weer met de natuur en met jouw ware natuur. We wandelen in het heerlijke gebied van Mariënwaerdt te Beesd.

Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust en kracht te blijven staan. Je krijgt diverse uitnodigingen aangereikt. De inzichten kun je direct erna toepassen, thuis of op je werk.

Je kunt deelnemen voor € 17,50,- per wandeling.

🟢 Start om 12.00 uur
🟢 Waar parkeerterrein Pannenkoekenbakker.
🟢 Thee met wat lekkers neem ik mee.

Ontspannen met inzichten en een glimlach weer naar huis.

Evenement-informatie

Startdatum 19-juni-2024 12:00
Einddatum 19-juni-2024 14:00
Sluitingsdatum 19-juni-2024
Max. deelnemers 10
Registered 0
Aantal plaatsen 10
Prijs per persoon €17,50
Locatie Locatie Tricht