Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Diploma Erkende BRTT@ & TRB@ Facilitator

Diploma Erkende BRTT@ & TRB@ Facilitator

Gepubliceerd: 21 januari 2024
"What you heal within yourself, you heal for your whole family line"
Super trots 🙏Diploma Erkende BRTT@ & TRB@ Facilitator
Wat een reis deze w dagen van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.
Een heerlijke onderlinge verbinding❤️.
 
"What you heal within yourself, you heal for your whole family line"
 
𝗪𝗶𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗲𝗰𝗵𝘁?
Je wilt jezelf veranderen maar weet niet hoe? Deze cursus kan dan wel eens de grootste ontdekkingsreis van je leven worden
Ben je op zoek naar een manier om diepere lagen van jezelf te ontdekken en oude patronen en blokkades te doorbreken?
Wil je graag inzicht krijgen in waarom je bepaalde emoties en gedragingen ervaart en hoe je hiermee om kunt gaan?
 
Waarom is Trauma-heling zo belangrijk
Het is gemakkelijk om het erover eens te zijn dat een "slechte dag" anders is dan "trauma", en dat "trauma" een term is die gereserveerd is voor mensen die iets heel ongewoons hebben meegemaakt.
 
Persoonlijk trauma kan het gevolg zijn van een schok, zoals een ramp of een ongeluk, misbruik, problemen binnen een relatie, of negatieve interacties gerelateerd aan culturele, persoonlijke of gemeenschapsidentiteit. Het kan van buitenaf duidelijk zijn, of privé en geheim.
 
Trauma kan het gevolg zijn van één gebeurtenis of herhaalde, langdurige of chronische gebeurtenissen. Het kan zelfs het gevolg zijn van situaties die misschien niet eens "traumatisch" lijken, zoals schaamte.
De impact ervan hangt zowel af van de omstandigheden van een gebeurtenis als de veerkracht van het zenuwstelsel van de persoon op het moment in kwestie. Soms zijn we beter in staat om te verwerken en vrij te geven, en soms zijn we dat niet.
 
Vrijwel iedereen heeft trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd. Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun destructieve werk doen.
 
Ik heb ervaren dat trauma’s de weg naar bevrijding enorm blokkeren. Energetisch moet je dat zo voorstellen: de pijn van de trauma’s en alles wat daar mee te maken heeft ligt als een soort van donkere sluier in en rondom je energieveld.
 
Deze vermoeidheid komt voort uit het onderbewustzijn, uit het onderdrukken van ladingen en emoties.
Ik ben gespecialiseerd in trauma-genezing en ik krijg regelmatig mensen in mijn praktijk met trauma's de zij zich totaal niet herinneren.
Ze weten wel dat er iets mis is en dat er veel dingen fout gaan in hun leven, zoals moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, vaak ziek zijn, altijd moe zijn, zich regelmatig verdrietig, depressief , kwaad of machteloos voelen etc.
 
Als ik ze dan kan gaan behandelen stuit ik soms op hele ernstige trauma's, zoals bijvoorbeeld sexueel misbruik op zeer jonge leeftijd.
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breath kan je helpen.
 
Meer over weten?

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?