Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van EVBalans

Tienermoeder

Tienermoeder

Gepubliceerd: 26 januari 2022
Wat een bijzondere verbinding bij een kennismakingsgesprek met dit stoere meisje en wat word ik er blij van dat ik met haar een stukje mee mag lopen...

Ze is 18 jaar en onbedoeld zwanger en hoe nu verder #hoedan.

Bij mij kwamen er gelijk een heleboel herinneringen boven en moest ik even slikken, ik was 15 jaar (mijn vriendje 17 jaar, nu mijn man) en zwanger. Het gevoel het thuis het niet te durven vertellen, de voortdurende angst dat het uit zou komen. Je zo hulpeloos voelend dat wij tot 7 maanden de mond dicht hebben gehouden en toen werd het echt wel zichtbaar. Maar nu bijna 40 jaar kan ik wel zeggen het is ons gelukt is en het heeft ons gevormd totdat wij nu zijn maar dat het makkelijk is NEE. En ik zou niemand aanraden 7 maanden 🙈 je mond te houden wanneer je dit overkomt er is altijd iemand in de buurt die je kan helpen. Altijd hebben wij er wel gekozen ervoor om onze scholen af te maken en scholing te blijven volgen. Je moet daar wel hulp bij krijgen om verder te ontwikkelen, je bent op je 16e toch ook nog een kind.

Jong kinderen krijgen betekent ook weer jong uit de kinderen. En op zijn Cruijffs gezegd "elk nadeel heb zijn voordeel"

Wat fijn om dit meiske de komende periode te begeleiden, mijn eigen kennis en ervaring te gebruiken en dat ze vooral haar eigen keuzes mag maken. En met de geboden hulp om haar heen moet het goed gaan komen met haar en haar kindje😘.

I love my job ❤️

Coachsessies en/of workshop op maat?

Particulieren kunnen losse wandelcoach sessies met EVBalans plannen. Tarief €75,- / uur.

Ben je werkgever/ondernemer, wil je losse coachsessies of een workshop op maat?